Fila

229 termék

Fila

A Fila márkát - melynek a neve mára már összefonódott az élsportokkal - 1911-ben alapították meg a Fila testvérek az észak-olaszországi Biella városában. A kezdeti években főleg alsóneműt és alpinisták számára készült funkcionális ruhadarabokat gyártottak. Céljuk a luxus és praktikum közötti egyensúly megtalálása volt. A cég folyamatos fejlődését tervezőinek innovatív látásmódja garantálta, aminek eredményeképpen a Fila a világ egyik vezető sportruházati márkájává nőtte ki magát.

Pier Luigi Rolando és Alessandro Galliano nevéhez fűződik a Fila további terjeszkedése. Felismerték, hogy a sport is egy önkifejezési forma, valamint hogy egy sportoló teljesítményét a megfelelő felszerelés is elősegíti, ezért olyan termékeket kísérleteztek ki, melyek a test mozgásához igazodnak. Így született meg első sportruházati kollekciójuk 1972-ben, és a Fila egy csapásra bekerült a világ legjobb sportfelszereléseket gyártó márkái közé.

Ma már nemcsak hivatásos sportolók kedvelt márkája, hanem a divatérzékeny fiataloké is, köszönhetően annak, hogy tervezői lépést tartanak a a legfrissebb trendekkel. Minőségi alapanyagai, az olasz hagyományokon alapuló szakértelem és a sport szeretete biztosítja a márka állandó sikerességét.