GAS

Nincs ilyen termék

GAS

A világszerte ismert olasz márka, a GAS 1984-ben a kiváló divatérzékkel rendelkező Claudio Grotto álmaként valósult meg. A hetvenes években csupán a klasszikus divat volt elérhető a piacon, amivel Claudio nem volt teljesen megelégedve, és szeretett volna olyan kínálatot kialakítani, mely egy jó alternatíva azon fiatalok számára, akik szakítani szeretnének az öltözködés hagyományaival. Így megnyitotta első kis üzletét, ahol saját gyártású ruhadarabjait árulta. 1984-re a ma már legendás márka piacra dobta első kollekcióját, melyet ugyanazon értékek jellemeztek, amiért a GAS ma is kiáll: eredetiség, minőség, funkcionalitás és sokoldalúság.

Kevés ember tudja, hogy a GAS logójának is megvan a maga története. Egy természeti jelenség, mégpedig a dupla szivárvány adta az ihletet, melynek Grotto Fokvárosban volt tanúja az Atlanti-óceán és az Indiai-óceán találkozásánál. Ez a kettős szivárvány jól tükrözi a GAS alapvető értékeit, úgymint az összhang, pozitivitás és energia.

Claudio Grotto az elnöke a Grotto S.p.A. csoportnak, és ma a GAS több mint 56 ország 3000 üzletében érhető el. A ruházati kollekciók mellett lábbelik és kiegészítők széles kínálatával is rendelkezik.
A márka kiváló választás azoknak, akik eredeti és kiváló minőségű termékeket keresnek.