Giorgio Armani

Nincs ilyen termék

Giorgio Armani

Az 1934-ben, Piacenzában született Giorgio Armani nem csupán egy ember, aki megalkotta a milliárd dolláros márkáját, hanem szinte már maga is intézmény. Armani 1964-ben már a divatszakmában dolgozott, amikor a Cerruti férfi kollekcióját tervezte. Saját márkáját 1975-ben alapította.

Ahogy múlt az idő, úgy bővítette üzletét, és mára már olyan vonalakat visz, mint az Armani Privé, az Emporio Armani, az Armani Casa, az Armani Beauty vagy az Armani Jeans. Ez csak egy szelete annak a hatalmas listának, amely képviseli Giorgio Armani világát.

Ez az ember vezette újfajta fazonú kabátjaival a nyolcvanas évek divatforradalmát. Majd divatszakemberként betört Hollywoodba, hogy annak a világát is átformálja.

Kiváló szabásvonalai és dizájnjai miatt az elegancia mesterének nevezik, aki képes minden szezonban izgalmas darabokat alkotni, amelyekre jó ránézni, és amelyeket jó viselni. A könnyed elegancia a márka védjegye, és ettől válnak felismerhetővé a tervezések, a márkanév megjelölése nélkül is.

Ezért, függetlenül attól, hogy milyen az ember személyes stílusa, ha Armanit visel, akkor illik rá a következő kijelentés: „az elegancia nem abban rejlik, hogy észrevesznek, hanem abban, hogy nem felejtenek el.”