Hush Puppies

Nincs ilyen termék

Hush Puppies

A Hush Puppies 1958 óta híres lezser stílusú cipőiről, melyek az évek alatt nemcsak megreformálták a cipőipart, hanem a világ minden táján meglágyították az emberek szívét is, basset hound kabalafigurájukkal. Eredeti céljuk az volt, hogy a fiatal amerikai családok számára gyártsanak kényelmes lábbeliket, melyek illenek laza életstílusukhoz. Azonban vásárlóik hamar felismerték a termékeikben rejlő lehetőséget: tökéletes alternatívát nyújtottak egy olyan időszakban, amikor a választék szegényesnek bizonyult.

A lezser frissességgel átitatott stílus mindenkinek lehetőséget nyújtott arra, hogy átlépjen a formalitás szabályain, hátradőljön kicsit és pihenjen.

A Hush Puppies márkát mindenki kedveli: királyi családoktól elkezdve, a rocksztárokon és hollywoodi hírességeken át, zenészekig terjed vásárlóköre. A légáteresztő, rendkívül kényelmes lábbelik széles színválasztékban és dizájnban érhetőek el. A „Worryfree” - „Gondtalan” mottó frappánsan foglalja össze, miben áll a márka lényege.

A Hush Puppies napjainkra a világ cipőiparának egyik legnagyobb globális cégévé vált, mely képes a folyamatos megújulásra és az igényeket teljes körűen kielégítő termékek alkotására. A kiegészítőkkel és ruházati termékekkel teljessé váló választék több mint 654 helyen érhető el a világ legjobb üzleteiben.