John Galliano

Nincs ilyen termék

John Galliano

A Christian Dior és a Givenchy korábbi kreatív igazgatója és Nagy-Britannia egyik vezető tervezője, John Galliano 1984-ben alapította meg saját márkáját. A feltűnő és elegáns tervezéseiről, divatérzékenységéről és varázslatos vízióiról híres márka gyorsan kezdett terjeszkedni a női és férfi ruházat területén, emellett alsóneműket, karórákat, gyermek termékeket, kiegészítőket és parfümöket is kínálnak, nem feledve brit gyökereiket, mindig új és új kihívásokat állítva a versenytársak elé.

John Galliano 1984-ben végezte el a Central St Martin divatiskolát, és már az első kollekcióját is széles körben elismerték, elkötelezettségének és kemény munkájának köszönhetően. A londoni klubok világától kezdve a klasszikusabb irányzatokig, az egész divatvilágot felrázta barokkos, rokokó stílusával. 1987-re már elnyerte az Év Brit Dizájnere címet. Egy másik fontos lépés a márka történetében 2003-ban következett be, amikor megnyitotta az első butikját Párizsban.

Mára már egy újabb név is meghatározza sikerét: Bill Gaytten, a márka kreatív igazgatója is részt vesz eredeti és különleges stílusuk kialakításában.