Joop

Nincs ilyen termék

Joop

A német kultuszmárkát, mely az évek során az egyik legfontosabb nemzetközi divatcéggé vált, Wolfgang Joop 1978-ban alapította New Yorkban. Célcsoportjának a magabiztos nőket és férfiakat tekinti, különös figyelemmel a stílusra és egyéniségre.

A JOOP! a kilencvenes években lett sikeres prémium termékeivel: divatcikkek, ékszerek, karórák, napszemüvegek, sőt még bútorok és lakberendezési darabok is találhatóak kínálatukban. A márka alkollekciói közé tartozik a JOOP! Collection és JOOP! Casual vonal, melyek cipőket és kiegészítőket ajánlanak, a fehérneműik pedig a JOOP! Bodywear vonalhoz tartoznak. A JOOP! Time tartalmazza az ékszereket és karórákat, az illatokat és lakberendezési termékeket pedig a JOOP! Living kollekcióiban találhatjuk meg.

Autentikusságával, összetéveszthetetlenségével és minőségi dizájnjával a márka sikeresen megalapozta hírnevét a luxus életmód divatvilágában. A JOOP! termékek határozott dizájnnal rendelkeznek, kiváló szakemberek tervezik őket és minden részletükben az egyedi stílust hirdetik. Minden kollekció harmonikusan keveri a klasszikus elemeket a nagyvárosi modernséggel, a nem előtérbe tolt csillogást a vonzalommal, melyek együtt fejezik ki a végletekig egyedi stílust.

2008-ban a Holy Fashion Group megvásárolta a céget, mely napjainkban több mint 30 országban képviselteti magát.