Maiocci Los Angeles

Nincs ilyen termék

Maiocci Los Angeles

A svájci MAIOCCI tökéletesen vegyíti a praktikus részleteket a nőies vonalakkal, az eklektikát a ragyogó színekkel, így alkotva meg számos ruházati és exkluzív ékszerkollekcióit. A híres márkanév mögött egy nő áll, határozott elképzelésekkel és összetéveszthetetlen stílussal: Crina Okumus kreatív igazgató. Magabiztos hozzáállása és vonzereje minden kollekcióját meghatározza.

Lélegzetelállító és kimunkált ékszereit Európában készítik, melyeket Swarovski kristályokkal és ezernyi színkombinációval ékesítenek, és melyek ékkövei lehetnek minden nő gyűjteményének.
Ruházati kollekciói minden szezonban csinos ruhákat, geometrikus vonalakat és formákat ajánlanak. Kényelmes viselet, precíz szabásvonalak és eklektikus textúrák alkotják meg az egyedi stílust, mely minden alkalommal elismerést hoz a márkának. A klasszikus stílus és ragyogó színek mindig elérik a hatásukat a divatrajongók körében.

Az M by Maiocci vonal lányosabb, frissebb és játékosabb, mint az anyamárka. Színektől vibráló, lágy és stílusos darabokat ajánl vásárlóinak. Élénk színek, éles vonalak és rugalmas anyagok sugározzák a vidám és élettel teli hangulatot, miközben a geometrikus vonalak alkotnak harmóniát a nőies test természetes íveivel, ezzel az ellentéttel hangsúlyozva az esztétikumot és az eklektikus stílust. Mára már ezek a dizájnok nem hiányozhatnak a stílusos nők repertoárjából.