Mandarina Duck

Nincs ilyen termék

Mandarina Duck

A Mandarina Duck első kollekciójával, a UTILITY-vel 1977-ben meglepetésszerűen robbant be a piacra. Az olasz márka bőrtermékek és utazótáskák gyártásával szerzett hírnevet. Céljuk a stílus új dimenzióinak felfedezése volt, egyedülálló szín-és formavilág megalkotására törekedve alakították ki egyedi arculatukat. Szokatlan anyagok kombinálásával, meglepő részletekkel és különleges formákkal olyan táskákat terveztek, melyek egy csapásra férfiak és nők kedvenceivé váltak. A termékek egyszerűek, praktikusak és tökéletesek az aktív életmód és az utazások kedvelőinek.

A márka tervezői mindig a szépség és praktikum közötti tökéletes egyensúly megteremtésére törekedtek. A Mandarina Duck az innováció és az olyan hagyományos értékek, mint a kreativitás, az intelligencia, a megbízhatóság és a nagylelkűség mellett tette le a voksát. Szokatlan anyaghasználata, hosszan tartó minősége és részletgazdag tervezései segítették elérni azt a kultikus státuszt, ami megalkotása óta övezi a céget.

Informális stílusával és határozottságot, innovációt sugalló termékeivel a Mandarina Duck a tökéletes partner a huszonegyedik század utazóinak. Napjainkban már napszemüvegeket és parfümöket is kínál vásárlóinak.

2011-ben a koreai vezető divatcég, az E-Land Group megvásárolta a céget, és a világpiac meghódítását tűzték ki célul.