North Sails

Nincs ilyen termék

North Sails

A North Sails alappillérei a felfedezés, az innováció, valamint a természet és különösen az óceánok iránti felelősségtudat. A márkát 1957-ben alapította Lowell North olimpiai bajnok amerikai vitorlázó.
Minden All North kollekció, a ruházat és a kiegészítők is tartós darabok, nagy gonddal és a részletekre való odafigyeléssel készítették őket. Viselőik egyszerre fejezhetik ki velük egyéniségüket és a bolygó iránti törődésüket. Egyes termékek 100%-ban kevert anyagokból készülnek, ami kevesebb energiafelhasználással jár, mások pedig 100%-ban természetes anyagokból, valamint teljes mértékben újrahasznosított béleléssel, így nem szennyezik az óceánokat. Ezen felül további termékeket is bevezettek a fenntarthatóság jegyében: mosózsákokat, újrahasználható vizespalackokat és bambuszpoharakat.
A North Sails környezetvédelmi kezdeményezéseket is támogat: bevételeinek 1%-át az Ocean Conservationnek utalja, akik a tengeri élővilág biodiverzitását védik, és igyekeznek megóvni óceánjainkat a globális szennyeződéstől.