Oakley

Nincs ilyen termék

Oakley

Az 1975-ben alapított Oakley, Inc. cég az innovatív optikai technológiák tökéletesítését tűzte ki célul. A márka tervezői első számú célközönségüknek az élsportolókat tekintik, akiknek a művészet és a tudomány ötvözésével olyan szemüvegeket készítenek, melyek segítik a kiváló sportteljesítményt elérését

Az Oakley tervezői nem ismernek határokat, ha sportról van szó. Körültekintő kutatómunka után, professzionális körülmények között állítják elő termékekeit, melyeknek alapos tesztelésében élsportolók sietnek segítségükre. 1978-ban a cég elsődleges céljaként a technikai lencsék tökéletesítését tűzte ki, ekkor fejlesztettek ki egy speciális technológiát: polarizált lencséik folyadék befecskendezésével készülnek, mely molekuláris szinten köti meg a polarizáló szűrőt, ezáltal a hagyományos technológiáktól eltérően pára- és torzításmentes lencséket tudnak alkotni.

A dizájnerek innovatív gondolkodásáról több mint hatszáz Oakley szabadalom tanúskodik. Termékeik a világ több mint száztíz országában elérhetőek és számos helyen piacvezetőnek számítanak. Prémium minőségű napszemüvegek, síszemüvegek, optikai szemüvegek, de már ruházati termékek, lábbelik és kiegészítők is megtalálhatók kínálatukban.
A márka részét képezik az Eye Safety Systems, Fox Racing, Mosley Tribes, Oakley, Oliver Peoples, és a Paul Smith Spectacles kollekciók is.