Rachel Zoe

Nincs ilyen termék

Rachel Zoe

Rachel Zoe közel két évtizede tűnt fel a divat világában, mint kiváló tervező. Kitartással és szakértelmével formálta a divatot, így hamarosan hollywoodi hírességek egyik kedvenc márkája lett a Rachel Zoe.
Tervezőként saját különleges ízlését viszi bele ruhadarabjaiba, melyek egyre több vásárlót vonzanak.

Rachel Zoe az YM Magazinnál kezdett el dolgozni mint divatasszisztens, és két év múlva már ő volt a szerkesztő. 2007-ben kiadta saját könyvét Stílus A-tól Z-ig címmel, és 2008-ban debütált a Bravo tévécsatornán a "Rachel Zoe Project" című műsora. 2006-ban közös luxus táskakollekciót dobott piacra Judith Leiberrel, és később ez inspirálta a Luxe Rachel Zoe megalkotását, melybe ékszerek, táskák, kendők, napszemüvegek és felsőruházat tartozik, csakis a minőség, érték és kényelem szellemében tervezve.
2009 augusztusában jelent meg a ZOE Report, egy ingyenes napi hírlevél, amit a ZOE Beautiful és az AccesZOEries követtek.

A Rachel Zoe állandó kollekciója 2011-ben jött létre, amit vintage hatású anyagok, minták és az ő ikonikus stílusa jellemez. 2012 februárjában újabb ékszerkollekciója látott napvilágot, melyet sapkák, kesztyűk, övek és kendők követtek.

A divat szerelmeseként folyamatosan törekszik valami új megalkotására, miközben igyekszik a divatipar inspiráló szereplője maradni.