Satorisan

Nincs ilyen termék

Satorisan

A minőségi cipőket és sportcipőket gyártó Satorisan cég 2010-ben indult, és azokat a vásárlókat célozta meg, akik szeretnek eltérni a megszokottól. A kíváncsi, kísérletező kedvű divatrajongókat, akik az élet minden területén a maguk útját járják.

A Satorisan filozófiájának ihletője a japán mitológiai figura, Satori, egy természetfeletti majomszerű alak, aki képes az emberek lelkébe látni. Ez a lényeglátás és megértés a zen kultúra fontos alapköve, és az ebből származó egyensúly és harmónia a boldogság alapja. Ebből a gondolatvilágból indultak ki egyedi lábbelijeik megalkotásának során a Satorisan tervezői is, akiknek jelmondata: "higgy magadban, és gyűjts össze minél több élményt életutad során, mert ezekből táplálkozik a személyiséged".

Az egyensúlyt és a harmóniát a márka kényelmes lábbelijei megtervezésénél elsődlegesen fontosnak tartja. A legújabb ipari technológiákat ötvözi az aprólékos kézimunkával, minőségi bőröket, gyapjút és textilt kombinál forradalmian új mesterséges anyagokkal. A Satorisan célja, hogy eltérjen az átlagostól, és egyensúlyt teremtsen a modern és a tradicionális értékek között. Minden egyes lábbelijük a maximalitás jegyében készül, ugyanakkor különleges koptatási eljárásokkal trendi viseltes jelleget kölcsönöznek termékeiknek.