Undercolors of Benetton

1 termék

Undercolors of Benetton

A United Colors of Benetton, a világ egyik legismertebb márkája, a Benetton Group S.p.A. csoport tagja. Férfiak, nők és gyermekek számára alkot autentikus ruházati termékeket, melyeket a hétköznapok során viselhetnek. A globális márkát 1965-ben az olaszországi Terviso városában alapította a Benetton család.
1963-ban, Luciano Benetton, a harmincéves üzletember ráérzett arra, hogy a piac igényli a színes ruházati termékeket, így megalkotta pulóverekből álló kis kollekcióját, mely jó fogadtatásban részesült a környékbeli üzletekben. 1965-re a cég elkezdett növekedni, és Luciano két öccse, Gilberto és Carlo is csatlakozott hozzá, így jött létre a „Benetton Group”.

A United Colors of Benetton úgy vegyíti a színeket, a minőséget és divatot, mint egyetlen más márka sem. Nem számít, hogy az ember milyen zenét hallgat, milyen környezetből jön, ennél a márkánál biztosan megtalálja a hétköznapjaihoz, a munkájához, a szabadidejéhez, a szabadtéri és a városi programjaihoz megfelelő termékeket.

A Benetton Group provokatív, eredeti és néha megosztó “United Colors” kampányairól híres, melyeket Oliviero Toscani indított útjukra. Hűnek maradva a márka identitásához és értékeihez, a kampányok üzenete univerzális: határokon, bőrszínen és nyelveken átívelő összefogás.

A Benetton Group tagjai közé tartozik még az Undercolors of Benetton, a Sisley és a Playlife. Az Undercolors of Benetton az a vonal, mely alsóneműket, hálóruhákat és strandruházatot kínál. A stílus és kényelem karakteres fúziója minden kollekciójában megtalálható, azzal a törekvéssel együtt, hogy csakis minőségi anyagokkal dolgozzon.

Mára a Benetton Group több mint 6500 üzlettel rendelkezik, a világ 120 országában.