Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem

    Selyemtartalmú kétrészes ruha virágmintával

    89.999 Ft
    Az Ön által kiválasztott méret nem elérhető. Kérjük, válasszon másik méretet, vagy adja hozzá a Kedvencekhez, és értesítjük, amikor újra elérhetővé válik.
    Mi a méretem?
    30 NAPOS INGYENES VISSZAKÜLDÉS CSOMAGELLENŐRZÉS KÉZBESÍTÉSKOR
    Az ár a 27%-os Áfát tartalmazza
    Leírás
    Szín: fehér, zöld, fekete
    Minta: virágmintás
    Stílus: hétköznapi
    Anyag: poliészter, selyem
    Szabás: normál
    Gallér: hajtókás gallér
    Ujjhossz: hosszú ujjú
    Zárószerkezet: gombos
    Összetétel
    Külső anyag: 60% selyem, 40% poliészter


    Termékszám
    NIKYSET-1

    Kiszállítás

     

    A megrendelt termékeid kiszállítását a következő futárszolgálatok egyike végzi: Express One, Magyar Posta.

    Ennek a terméknek a kiszállítása INGYENES.

    Ha csomagpontra kéred a kézbesítést, 17 999 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes. Az alatt pedig 999 forint a kiszállítási díj. Ezenkívül az Easyboxokat (349 Ft) és a Posta Pontokat (999 Ft) is igénybe veheted.

     

    Visszaküldési feltételeinknek megfelelően, a kézhezvételétől számított 30 napon belül lehetősége van a megvásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldeni. A terméket lehetőség szerint eredeti csomagolásában (márka logójával ellátott doboz, zacskó), minden tartozékával és címkéjével együtt küldje vissza. A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához (pl. felpróbálás) szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért Ön felel.

    A visszaküldéshez csak ki kell töltenie és el kell küldenie a profiljában elérhető "Visszaküldés" link alatt található Visszaküldési űrlapot.

    Az űrlap elküldését követő 4 munkanapon belül futárt küldünk a csomagért. Miután a csomag beérkezett külföldi raktárunkba, majd kollégáink feldolgozták (és megállapították, hogy megfelel a Visszaküldési feltételeknek), a visszaküldött termék vételárát banki átutalással térítjük vissza arra a számlaszámra, amelyet megadott a Visszaküldési űrlapon, vagy amelyről a rendelését fizette. Az összeg a vásárlástól való elállást követő 14 naptári napon belül jelenik meg a számláján, a bank átfutási idejétől függően.

    Az alábbi termékkategóriákból nem áll módunkban visszárut elfogadni: fürdőruha, alsónemű, smink- és kozmetikai termékek.

    További információkért, kérjük, látogasson el a Visszaküldési információ oldalra.

     

    Facebook Pinterest Twitter