ESPRIT Bodywear

62 termék

ESPRIT Bodywear

Az Esprit napjaink egyik vezető divatmárkája, mely 1968 óta kínálja kiváló minőségű kollekcióit nőknek, férfiaknak és gyermekeknek. Az erős globális jelenléttel rendelkező márkát San Franciscóban alapította Susie és Doug Tompkins, és azóta is egyedülálló stílusáról és minőségéről híres, emellett arról, hogy kreativitását és felelősségvállalását egy kis kaliforniai napfénnyel fűszerezi.

Könnyed stílus, autentikus és laza életfelfogás alkotják a márka filozófiáját, melyet a könnyen felismerhető, lezser szabászaton keresztül csempésznek bele darabjaikba. Kézzel készített részletek, kifogástalan minőség és természetes anyagok használata teszik termékeiket egyedülállóvá.

Inspiráló kollekcióik híres nemzetközi dizájnerek stílusjegyeit viselik, akik a márka karizmáját és energiáját hivatottak közvetíteni. Az Esprit meghatározott identitását szem előtt tartva válaszolnak bármilyen igényre és helyzetre, stílusos és egyedi darabokat alkotva a kortárs és lezser kreációktól kezdve, egészen a lenyűgöző ruhákig.

A márka Esprit Bodywear vonala 1999-ben indult, azzal a határozott céllal hogy olyan örökérvényű, szezontól független alapdarabokat kínáljon nők, férfiak és gyermekek számára, melyekben viselőik minden körülmények között jól érezhetik magukat. Kollekciói a könnyed kaliforniai életstílusból merítenek ihletet, és gyönyörű, aprólékosan kidolgozott termékeket kínálnak vásárlóiknak. Az Esprit Bodywear kreációkhoz egy neves közreműködő, a Triumph szolgáltatja a legmagasabb szintű szakmai tudást és professzionalitást.

Folyamatosan fejlődve és egyre terjeszkedve, az Esprit mára már több mint negyven országban van jelen, több mint ezer kiskereskedésével és 9000 árusítóhellyel. Ez magában foglalja a franchise partnereket és az áruházakat, amelyek mind a márka kiváló minőségét és alapértékeit közvetítik.