NARRO

7 termék

NARRO

A NARRO dizájnjait nők álmodták meg nők számára. A márka minden darabját, különleges formáját, és élénk színét a világ mindenféle táján megfordult tervezők utazásai inspirálják. Olyan stíluselemeket találhatunk meg ezek között, mint a környezetkímélő forrású gyapjúból kézzel kötött anyagok, az organikus pamutból készült kényelmes melegítőruhák, vagy a magabiztosságot adó miniruhák és leheletkönnyű selymes felsők. Minden a legnagyobb mértékű tudatossággal készül, azzal a céllal, hogy bárki megtalálhassa a saját önkifejezését a NARRO ruháival.
Ez a márka tiszteli a hagyományos kézműves technikákat, és hitvallásszerűen ezek megőrzésén munkálkodik, valamint azon is, hogy nőknek teremtsen munkahelyeket: a termékek gyártásához a cég Európaszerte alkalmaz helyi varrónőket.
A NARRO mindezek mellett a bolygónkra kifejtett negatív hatást is igyekszik csökkenteni, ezért fenntartható és felelős gyártási módszereket használ, és olyan időtlen ruhadarabokat gyárt, amelyeket sokáig megtarthatunk, ezzel is ösztönözve a tudatos vásárlást.